HELLO ASIA SUPERMARKT

HELLO ASIA SUPERMARKT Lekker en snel!

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


4 sterren uit 96 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Hello Asia Supermarkt. Meer weten? Ontdek meer

9 mrt 2022 om 19:02 Rames menu was heerlijk!
8 mrt 2022 om 19:49 erg zwak, ik haat het. Het spijt me u dat cijfer te moeten geven. Maar dat is het slechtste eten dat ik ooit heb besteld…
20 feb 2022 om 20:46 Wederom top!!
19 feb 2022 om 23:34 No Rendang in the weekend!!!!!!!?? Arghhhhh!!!!
14 feb 2022 om 9:13 Kwaliteit van het eten prima maar qua hoeveelheid erg weinig in vergelijking met andere Indonesische restaurant waar wij ook wel eens bestellen. Nadat wij hierover gebeld hadden werd er als service nog wel wat eten nageleverd.
30 jan 2022 om 20:04 Het was een deceptie. Na 1,5 wachten werd het eindelijk bezorgd. Helaas viel het eten ook tegen, de roti was erg droog
18 jan 2022 om 19:55 Super lekkere roti en ijs! Ijs kwam goed bevroren aan en de roti was warm. Snelle bezorging.
17 jan 2022 om 10:41 Wederom top!!
8 jan 2022 om 21:29 Eten was lekker
3 jan 2022 om 10:52 Super lekker!
2 jan 2022 om 22:53 Bezorgtijd was op verzoek. Eten was lekker, voor herhaling vatbaar.
2 jan 2022 om 21:15 Het eten is altijd lekker. Ik werd gebeld dat er geen bami meer was, dus dan nasi. Heerlijk gegeten. Lekker op smaak. Een aanwinst voor Schagen. Als ik na het werk trek heb en geen zin om te koken dan bestel ik weer hier.